Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 23 januari 2006

Persuitnodiging

Feestelijke avond brandweer De Wolden

U wordt uitgenodigd voor de feestelijke avond van de brandweer die gehouden wordt op dinsdag 24 januari 2006, in dorpshuis Buddingehof, Dijkhuizen 66a te Ruinerwold. Aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Het is een goed gebruik, dat de gemeente De Wolden voor haar vrijwillige brandweerpersoneel een avond organiseert waarop de diploma's worden uitgereikt en jubilarissen worden gehuldigd. Daarnaast wordt afscheid genomen van brandweerlieden die - om welke reden dan ook - het dienstverband hebben moeten beëindigen.

Naast de gebruikelijke toespraak van de commandant dhr. Y.C. Ypey en de burgemeester dhr. Sj. Kremer, zal laatstgenoemde overgaan tot het uitreiken van de diploma's en de jubilarissen huldigen. De rest van de avond zal op een ontspannende wijze worden doorgebracht, waarover het personeel van het bureau Brandweer dit jaar de regie voert.

Omstreeks 21.30 uur wordt gelegenheid geboden voor het maken van foto's.

Programma:
19.30 uur Zaal open
20.00 uur Welkomstwoord door Peter Lassche van Bureau Brandweer ca. 20.10 uur Toespraak commandant
ca. 20.40 uur Toespraak burgemeester
ca. 21.10 uur Uitreiking diploma's door burgemeester Huldiging jubilarissen door burgemeester
Afscheid personeel door burgemeester
ca. 21.20 uur Gelegenheid voor foto's maken
ca. 21.40 uur Einde en afsluiting officieel gedeelte door Peter Lassche ca. 22.00 uur Informele gedeelte onder leiding van Bureau Brandweer

///////////////////////////////




Gemeente De Wolden