Gemeente Berkel en Rodenrijs


Organiseer een activiteit op koninginnedag!
kroon Sinds jaar en dag zijn er in Berkel en Rodenrijs op Koninginnedag festiviteiten. Deze activiteiten werden de laatste twee jaar georganiseerd door comités bestaande uit een wisselende samenstelling. Dit jaar is er nog geen comité actief. Daarom roepen wij inwoners op, individueel of gezamenlijk, voorstellen te bedenken voor activiteiten op en rond Koninginnedag.

Het is de bedoeling dat u de activiteit zelf organiseert, uitwerkt en laat plaatsvinden. Bij goedkeuring van uw voorstel is de gemeente bereid hier een subsidiebedrag voor beschikbaar te stellen. In het voorstel dient u aan te geven hoe u de organisatie en de uitvoering van de activiteit in gedachten heeft, wie erbij betrokken zijn, wat de randvoorwaarden zijn en op welke datum en tijdstip het evenement zou moeten plaatsvinden.

Koninginnedag voor en dóór u!

Stuur uw voorstel vóór 14 februari 2006 naar de gemeente, t.a.v. de heer P. van der Werf, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. E-mailen kan ook naar: Pwerf@berkelenrodenrijs.nl.
Eind februari laten wij u weten u of u in aanmerking komt voor subsidiëring.

Wilt u meer informatie, belt u dan met Paul van der Werf van de afdeling Communicatie van de gemeente, telefoon (010) 514 0880.

Laatste wijziging website: 24 januari 2006
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs