Politie Zuid-Holland-Zuid

24/01 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 24-01-2006 o Persberichten District II

AANRIJDING
GORINCHEM- Op maandagmiddag 23 januari 2006 omstreeks 13.05 uur vond op de Nieuwe Hoven een aanrijding plaats tussen een personenauto en een snorfiets. Een personenauto, bestuurd door een 73-jarige man uit Gorinchem reed over de Nieuwe Hoven en sloeg linksaf de Prins Hendrikstraat op. Hij liet een snorfiets, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Gorinchem, die over het fietspad rechtdoor reed, niet voor gaan. Een aanrijding volgde. De vrouw is per ambulance met rugklachten en pijn in haar arm voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De autobestuurder kwam met de schrik vrij.

TEVEEL GEDRONKEN
LEERDAM De politie heeft rond middernacht van maandag 23 op dinsdag 24 januari een 61-jarige man uit Leerdam aangehouden op de Hoogstraat in Leerdam. De politie voerde een routinecontrole uit en liet de autobestuurder blazen. De man had teveel alcohol gedronken(710 ugl). Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

KLAPBAND
HARDINXVELD-GIESSENDAM Op de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam is dinsdagmorgen 24 januari een 26-jarige vrouw uit Waardenburg tegen de vangrail gebotst. De bestuurster reed op de A15 en kreeg een klapband. Hierdoor verloor zij de controle over het stuur en reed tegen de vangrail. Er raakte niemand gewond.