Politie Limburg-Zuid

Ruzie om seksuele toenadering loopt uit de hand

Heerlen, 24-01-2006 o In de nacht van maandag op dinsdag 24 januari 2006 omstreeks 03.10 uur, raakte een 51-jarige Heerlenaar licht gewond nadat hij ruzie had gekregen met een logé over zijn seksuele toenadering. De man bleek een snijwond te hebben opgelopen aan een van zijn armen.

Omdat het slachtoffer weigerde naar het ziekenhuis te worden gebracht, werd hij in zijn woning behandeld. Hij vertelde dat hij door enkele mannen zou zijn mishandeld en dat hij alcohol had gedronken en medicijnen had geslikt.

Kort nadat agenten de man hadden aangetroffen, werd in de buurt op straat de 37-jarige Heerlenaar aangetroffen. De man vertelde dat hij onder invloed van alcohol en drugs was en dat hij in de woning van zijn 51-jarige plaatsgenoot tijdens het kijken naar een pornofilm ruzie had gekregen over diens seksuele toenadering. Omdat de 37-jarige man de woning wilde verlaten en de bewoner dat wilde verhinderen, ontstond er een handgemeen, waardoor enkele ruiten van voordeur werden vernield en de bewoner gewond raakte. De 37-jarige Heerlenaar werd aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht.