Gemeente Alkemade


Medailles en onderscheidingen voor korpsleden Brandweer Alkemade

Zaterdag 21 januari 2006 vond de jaarlijkse korpsavond van de brandweer Alkemade plaats. Burgemeester Meerburg reikte die avond een aantal vrijwilligersmedailles en onderscheidingen uit. Ook werden diploma's verstrekt en korpsleden bevorderd.

Vrijwilligersmedailles en onderscheidingen
Het korpslid F.A.A.M.(Ferry) van den Bosch ontving de vrijwilligersmedaille omdat hij 16 jaar in dienst is geweest van de vrijwillige brandweer Alkemade, post Rijpwetering. Daarnaast ontving hij uit handen van de brandweerorganisatie een afscheidslegpenning en oorkonde.

Het korpslid M.L. (Martien) van Ruiten ontving de vrijwilligersmedaille omdat hij 34 jaar in dienst is geweest van de vrijwillige brandweer Alkemade, post Kaag. Daarnaast ontving hij uit handen van de brandweerorganisatie een afscheidslegpenning en oorkonde. Voor zijn verdiensten kreeg hij tevens de erepenning van de Gemeente Alkemade uitgereikt.

De korpsleden P.H.J. (Paul) Castelein (post Roelofarendsveen), A.J.M.(Ton) Bakker (post Rijpwetering), J.J.M. (Joop) Straathof (post Rijpwetering) en C.R. (Cor) Colijn (medewerker preventie) vierden hun 12,5 respectievelijk 30, 30 en 40 jarig jubileum en ontvingen hiervoor een onderscheiding.