Politie Drenthe

Politie onderzoekt identiteit dode vrouw

Assen, 24-01-2006

De politie is op zoek naar de identiteit van een op zondag 1 januari jl. aangetroffen vrouw. De vrouw werd omstreeks 18.00 uur ernstig verzwakt aangetroffen op parkeerplaats De Menning. Deze ligt tussen de Rolderstraat en de Noordersingel, achter het gemeentehuis en supermarkt Super de Boer. In verband met haar gezondheidstoestand werd ze overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De vrouw overleed daar op zaterdag 14 januari. De identiteit van de vrouw is ook in het ziekenhuis niet bekend geworden.

Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw vermoedelijk de Armeense nationaliteit heeft.

Het signalement van de vrouw luidt als volgt: tussen de 30 en 40 jaar oud, bruin geverfd haar met zgn. slagen, de originele haarkleur is grijs, haarlengte ongeveer 15 centimeter lang, lengte 1 meter 59, tenger postuur en bruine ogen.

Ze droeg een driekwart jas die rood/rose van kleur was, een zwarte pantalon met daaronder zwarte pantoffels zgn. slippers. Deze pantoffels hadden op de bal van de voet een witkleurige afbeelding van een zgn. ijskristal. De rand van de pantoffel was afgezet met wit imitatiebont.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over de identiteit van deze vrouw. Mensen die door de politie hierover al benaderd zijn hoeven niet te reageren. Reacties via 0900 8844. (06-100417)

Ron Reinds verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe voor dit bericht via 06-52528707.