Politie Gelderland-Zuid

Inbreker opgepakt

Kerkdriel, 24-01-2006 o Op vrijdagavond 20 januari kreeg de politie de melding dat in een woning aan de Tolweg was ingebroken. Agenten gingen ter plaatse. Het bleek dat via een bovenlicht het pand betreden was. Uit de woning waren sieraden en computerapparatuur gestolen. De 36-jarige bewoner deed hiervan aangifte. De politie startte een onderzoek.

Enkele getuigen verklaarden dat zij personen bij de woning hadden gezien en dat zij in een auto wegreden. De getuigen hebben informatie over de auto en de personen doorgegeven aan de politie. Hierop is maandagavond 23 januari een 24-jarige inwoner van Den Bosch aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is gehoord. De man is inmiddels in verzekering gesteld. De politie vermoedt dat er nog meer personen bij de inbraak betrokken zijn. Het onderzoek wordt voortgezet.

Getuigen die wel iets van deze inbraak hebben gezien, maar nog niet door de politie zijn gehoord, worden verzocht contact op te nemen met politieteam Zaltbommel op het telefoonnummer 0900-8844.(05)