PERSBERICHT - 2006-01-24

Alle stedenarrangementen beschikbaar!

De stedenspecialist; meer dan 60 steden.

De Jong Intra Vakanties heeft voor het zomerseizoen 2006 haar complete aanbod aan stedenarrangementen beschikbaar in de volgende brochures: Steden, Parijs, Londen, Praag/Budapest/Wenen/Salzburg, Barcelona/Madrid en Aziatische Steden Brochures 100% gericht op het bezoek aan de stad naar keuze! Stedenarrangementen per eigen auto, bus, trein, boot én vliegtuig!

Ook mogelijk in combinatie met low cost airlines! De reizen van de Jong Intra Vakanties voor 2006 zijn ook te combineren met vluchten van bijna alle low cost airlines. Naast het prijsniveau zijn er nog meer voordelen. De prijzen van alle low cost airlines zijn bijvoorbeeld eenvoudig te vergelijken. De betaling wordt gedaan door de Jong Intra Vakanties. Persoonlijke creditcardgegevens zijn dus overbodig.
Bovendien kan na inboeken van de vliegreis eenvoudig accommodatie en bij diverse (steden)bestemmingen ook transfers, excursies en autohuur bijgeboekt worden.

Dé tip: Ontdek Reizen!
Dé tip op het gebied van stedenarrangementen zijn de Ontdek Reizen van de Jong Intra Vakanties. Tijdens deze 5-daagse vlieg-steden-reizen wordt op diverse manieren, onder begeleiding van de Nederlandssprekende reisleiding, de stad verkend. Bijvoorbeeld wandelend of door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Er zijn Ontdek Reizen naar 12 verschillende steden.

Dynamic Packaging.
Naast de georganiseerde reizen biedt de Jong Intra Vakanties ook alle onderdelen voor een stedenreis op individuele basis, geheel op maat. Het stedenarrangement kan stukje voor stukje naar eigen wens opgebouwd worden, de Jong Intra Vakanties regelt de rest. Boekingsmogelijkheden voor extras als concerten, attractieparken, openbaar vervoer kaarten transfers, (avond)excursies, etc. Dit in combinatie met een zeer ruim aanbod aan accommodaties (hotels en appartementen) maakt het stedenaanbod van de Jong Intra Vakanties bijzonder specialistisch. Voor elke wens qua comfort én prijs wat wils!

Prijsgarantie.
Om de veronderstelling, dat het boeken via het internet voordeliger is, tegen te spreken, biedt de Jong Intra Vakanties o.a. voor haar stedenreizen een prijsgarantie. Mocht het op het moment van boeken, voorkomen dat een reservering van een stedenarrangement via de site van de accommodatie goedkoper is, dan matcht de Jong Intra Vakanties te allen tijde dat prijsniveau!