Wereldprimeur van onthullende film in Amsterdam

Stichting Fase Drie

STAYA ERUSA, DE AANZET NAAR OPLOSSINGEN VOOR GROTE WERELDPROBLEMEN

Vanaf 26 januari 2006 zal de opzienbarende film Staya Erusa te zien zijn in meer dan 13 Nederlandse bioscopen met digitale projectie. De speciale media- en relatiepremière van deze digitale productie zal plaatsvinden op DINSDAG 24 JANUARI 2006 in Kriterion Amsterdam (zie bijgevoegde uitnodiging)

Tijdens de perspresentatie zullen Ronald Jan Heijn (Stichting Fase Drie), Ruud Lamers (Managing Director Warner Home Video Benelux), Hans Breukhoven (Free Record Shop) en Henne Verhoef (CinemaNet) aanwezig zijn om uitleg te geven over dit bijzondere project.

Deze première, misschien wel de grootste onthulling ooit in de geschiedenis van de mensheid, zal worden bijgewoond door bekende Nederlanders uit de politiek, wetenschap, film, TV, radio, muziek, show, kunst, mode en zakenwereld.

ULTIEME BIOSCOOPERVARING
Ronald Jan Heijn, een van de makers, zegt: De bijzondere inhoud en boodschap van Staya Erusa is bij uitstek geschikt om op een groot scherm met Dolby Surround geluid in een bioscoop te bekijken. Op die manier komt de belangwekkende informatie optimaal bij de kijker binnen.'

BEWUSTZIJN
Als film is Staya Erusa in alle opzichten anders. Het is eigenlijk een boodschap in de vorm van een film. Een statement over het bewustzijn van de mens. Als we het ontstaan, het principe en het uiteindelijke doel hiervan kennen worden vele grote mysteriën heel logisch en ontstaan er nieuwe inzichten die kunnen leiden tot een oplossing voor vele grote wereldproblemen.

LEVEN NA DE DOOD
De 'moeder aller angsten'is nog steeds de grote angst voor de dood en dus de oorzaak van vele emoties en gevoelens. Stel je eens voor wat voor een omslag het zou geven als blijkt dat de dood niét het gevreesde zwarte gat is? Niet alleen in ziekenhuizen, aan een sterfbed of op begraafplaatsen, maar in alle geledingen van de samenleving zal men dan anders met het leven omgaan. Staya Erusa laat op verschillende manieren zien hoe het proces van overlijden kan verlopen en wat we zullen ontmoeten daarna!

REINCARNATIE
Stel dat we allemaal al duizenden levens hebben geleefd en daarbij zélf alles wel ooit zijn geweest. Hoe zouden we dan aankijken tegen arm, rijk, de z.g. andersdenkenden of religie?
En wat te denken van het simpele besef van en inzicht in de wet van Karma waarin we zélf de veroorzaker zijn van álle ellende die we ontmoeten! Als we kennis én de beheersing hadden in dit proces ondergingen we nog niet het tiende deel van alle ellende waarmee we op onze planeet geconfronteerd worden!

KIJKERVARING
Het belang van inzicht in het Bewustzijn, in de mens, is nooit eerder van zo n groot belang geweest als in de tijd waarin we nú leven! Alles zal anders worden als we onze werkelijke afkomst, bestaan en wie we Zijn gaan ontdekken. Alle dingen waarin we nu nog nauwelijks inzicht hebben of geen raad mee weten zoals; euthanasie, zelfmoord, orgaandonatie, schizofrenie, psychosen, lichamelijke of Geestelijke afwijkingen, religie, depressie, het z.g. mediumschap, ontstaan van de mens, geboorte, overlijden, hiernamaals, bewustzijn, opwarming van de aarde zal met behulp van beelden en computeranimaties in de film verklarend aan bod komen. De drie basis elementen - tekst, muziek en beelden - zorgen voor een indringende en inspirerende kijk- en denkervaring.

WETENSCHAP
Het wordt van groot belang dat de nieuwe denkbeelden uit Staya Erusa mede worden onderbouwd door de wetenschap. Als de wetenschap hoort wat 'the big picture' is, kan al hun expertise worden ingezet om datgene aandacht te geven wat belangrijk is. Het team van Staya Erusa staat klaar om samen met open-minded-wetenschappers het nieuwe 'denken'handen en vooral voeten te geven. Om samen met wetenschappers uit verschillende landen en verschillende disciplines (astronomie, neurologie, kwantumfysica, wiskundige, biologie, psychologie, etc.) aan tafel te gaan zitten, om de puzzel verder uit te werken. Onder het toeziend oog van de wereld, omdat er ook onderzoeksjournalisten bij zullen zitten, zodat iedereen op de hoogte gehouden wordt. Want het is iets van iedereen, en op deze manier kan
iedereen erin meegroeien ....

De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Staya Erusa!

UITNODIGING PRESENTATIE & PERSVOORSTELLING STAYA ERUSA

Stichting Fase Drie, Warner Home Video (Benelux), Free Record Shop en CinemaNet hebben hierbij het genoegen u uit te nodigen voor een speciale persvoorstelling en presentatie van

STAYA ERUSA

van Ronald Jan Heijn, Harry Beckers en Claudia Bredewold.

Deze voorstelling zal - in aanwezigheid van de makers - plaatsvinden op

DINSDAG 24 JANUARI 2006 V.A. 10.00 UUR
in
KRITERION
Roeterstraat 170
1018 WA AMSTERDAM
(www.kriterion.nl)

Voorafgaande aan de premiere zal een persuitleg plaatsvinden over de bijzondere wijze waarop het publiek met Staya Erusa kennis kan maken. Naast Ronald Jan Heijn zullen ook Ruud Lamers (Warner Home Video), Hans Breukhoven (Free Record Shop) en Henne Verhoef (CinemaNet) aan deze presentatie deelnemen.

Na de filmvertoning (v.a. ca. 12.20 uur) bieden wij u een kleine lunch aan en is er gelegenheid om met de makers van gedachten te wisselen over het project.

Wanneer u naar de perspresentatie & screening wenst te komen en voor alle overige vragen kunt u bellen of mailen naar onze publiciteitscoördinator:

Ernest Beneder
Tel.: 035-5422218
M.: 06-52683270
E.: beneder@planet.nl