Lekstroom, 09.00 uur

Utrecht, 24-01-2006 o Nieuwsberichten district Lekstroom

Winkeldieven

NIEUWEGEIN Maandagmiddag om 15.55 uur hield personeel van een winkel aan de Veldwade een verdachte van winkeldiefstal aan. De man, een 33-jarige Utrechter, had gereedschap ter waarde van 39 euro meegenomen zonder te betalen. De politie werd ingeschakeld en hielden hem aan. Na het betalen van een boete van 50 euro, werd de man weer in vrijheid gesteld.

Om 17. 25 uur moesten agenten naar dezelfde winkel om een 32-jarige Houtenaar aan te houden. Hij wilde via een gat in het hekwerk op het terrein van de winkel een deurklink en beslag stelen. Oplettend winkelpersoneel had de man echter in de gaten en alarmeerde de politie. De Houtenaar kreeg een boete van 130 euro en kon zijn weg weer vervolgen.

Tegen container

LOPIKERKAPEL Een 28-jarige vrouw uit Lopik raakte maandagmiddag gewond toen zij met haar auto tegen een container reed.

De vrouw reed omstreeks 16.20 uur op de Lopikerweg oost richting Uitweg. Op de weg stond een grote open container, gevuld met grond. Vermoedelijk zag de vrouw het obstakel te laat door de laagstaande zon en daardoor kon zij een aanrijding niet meer voorkomen. Ze is met nekklachten naar het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein vervoerd.