Ingezonden persbericht

Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht te huur

Kasteel Sypesteyn samen met FESTIVITIES volop in beweging

AMSTERDAM, 20060124 -- Sinds korte (01 januari 2006) is FESTIVITIES als nieuwe cateraar 'neergestreken' in de gewelvenkelders van Kasteel Sypesteyn. Vanaf nu zijn zowel de zakelijk als particuliere gast Van Harte welkom op Kasteel Sypesteyn. Zolang de museale collectie niet in gevaar komt is alles mogelijk! Te denken valt aan: allerhande Business Events, Theatrale Theater Diners, Familiefeesten en Huwelijken


Voor liefhebbers van kastelen, tuinen en oude kunst mag een bezoek aan Kasteel-Museum Sypesteyn in Nieuw-Loosdrecht niet ontbreken. Dankzij een grondige restauratie van het exterieur ligt het gebouw, dat erkend is als Rijksmonument, er weer schitterend bij. Het kasteel wordt omringd door een prachtig park, dat eveneens een beschermde status geniet en in oude staat is teruggebracht. Ondanks zijn geringe afmetingen herbergt het kasteel één van de meest bijzondere kunstverzamelingen van Nederland.

Met de komst van FESTIVITIES is de flexibiliteit enorm toegenomen. Want FESTIVITIES is niet alleen een cateraar, FESTIVITIES is ook de organisatie voor alle zakelijke en particuliere evenementen / festiviteiten. Verder maken wij 'festiviteiten' geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, festivals, grotere (bedrijfs)feesten en publieksevenementen. In alle programma's staat de gast altijd centraal. FESTIVITIES neemt 'de gast als uitgangspunt' en wil daarop inspelen met 'inspirerende feestelijke invallen en concepten'.

FESTIVITIES is in bijna 10 jaar geleden opgericht, en is in die tijd uitgegroeid tot een allround cateringbedrijf en evenementenbureau. Voordat onze directeur Corné van de Erve zijn krachten ging wijden aan het opzetten en uitbouwen van FESTIVITIES heeft hij zijn ervaring opgedaan in Restaurant Parkheuvel te Rotterdam, Holiday Inn Hotel Amsterdam en Amsterdam RAI.

FESTIVITIES heeft inmiddels zijn sporen verdiend met het organiseren van een breed scala aan feesten en partijen. Van groot tot klein, van uiterst fantasierijk tot 'recht-toe-recht-aan', en door geheel Nederland.




Ingezonden persbericht