AutoRai

Gegarandeerde mobiliteit bij Suzuki

(1/24/2006)
Suzuki staat voor zorgeloos en plezierig autorijden. Dat komt ook tot uitdrukking in de Mobiliteit Service die Suzuki gedurende drie jaar standaard biedt op iedere nieuwe auto. Suzuki introduceert nu ook de Aanvullende Mobiliteit Service, waarmee Suzuki-rijders met een auto tot 10 jaar oud kunnen profiteren van de aangename zekerheid van gegarandeerde mobiliteit.
Met de Aanvullende Mobiliteit Service biedt Suzuki een uitgebreid pakket zekerheden voor klanten met een Suzuki van vier tot tien jaar oud. Iedere loyale klant die zijn Suzuki minimaal eenmaal per jaar laat onderhouden bij de officiële Suzuki-dealer, ontvangt de Suzuki Mobiliteit Card. Hiermee is de klant verzekerd van uitgebreide hulp bij pech onderweg. Voor hulpaanvragen is de Suzuki Mobiliteit Service via een centraal telefoonnummer 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Deze unieke service geldt voor heel Europa en kent precies dezelfde dekking als de Mobiliteit Service die na aflevering van een nieuwe Suzuki gedurende drie jaar wordt geboden. Dat betekent onder meer mogelijkheden voor reparatie onderweg, vervangend vervoer en in voorkomende gevallen zelfs een hotelovernachting of vergoeding van kosten voor het openbaar vervoer. Ook eventuele kosten van verzending van onderdelen komen met de Mobiliteit Service voor rekening van Suzuki.

Afgifte van de Mobiliteit Card vindt plaats nadat de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij de officiële Suzuki-dealer is uitgevoerd. Voorwaarde is dat de auto tussen vier en tien jaar oud is en dat al het onderhoud en reparaties zijn uitgevoerd conform de voorschriften van Suzuki. Voordeel is dat de onderhoudskosten bij de Suzuki-dealer aanzienlijk lager liggen dan verwacht. Dat is te danken aan het slimme Voordelig Onderhouds Systeem, ofwel VOS. Op basis van het aantal gereden kilometers en de leeftijd van de auto geeft VOS exact aan welke andere werkzaamheden er eventueel nodig zijn. Daarmee krijgt de auto precies het onderhoud dat nodig is. Omdat het systeem vaste prijzen kent voor een standaard VOS-onderhoudsbeurt, weet de Suzuki-rijder altijd waar hij aan toe is.

De Mobiliteit Card is geldig tot de volgende onderhoudsbeurt, met een maximum van 12 maanden of 15.000 kilometer. Daarmee ligt de Aanvullende Mobiliteit Service in het verlengde van de drie jaar (of 100.000 km) fabrieksgarantie die standaard geldt voor iedere nieuwe Suzuki. Andere zekerheden bij aanschaf van een nieuwe Suzuki zijn 6 of 12 jaar carrosseriegarantie en een gratis vervangende auto bij reparatie tijdens de garantieperiode. Dat maakt rijden in een Suzuki extra aantrekkelijk, ook vanwege een voordelige aanschafprijs, lage afschrijving en een gunstig brandstofverbruik.

De volledige voorwaarden van de Aanvullende Mobiliteit Service zijn te vinden op de website van Suzuki, onder www.suzuki.nl.

BedrijfsautoRAI.nl