Gemeente Almere

Politiek Sportdebat Almere 31 januari

Oproep vanuit de sportwereld Almere: Met de verkiezingen in 2006 en de collegeonderhandelingen in het vooruitzicht is het moment daar om keuzes te maken.

De lokale sport, vertegenwoordigd door verenigingsbestuurders, (top) sporters en sporttechnisch kader daagt de lokale politici -de toekomstige bestuurders- uit om inspirerende keuzes te maken en deze voor een breed publiek te verdedigen. De uitkomsten van het debat bieden de kiezers houvast bij de gemeenteraadsverkiezingen en dienen tegelijk als startpunt voor de daarop volgende
collegeonderhandelingen.

Het debat zal tussen twee panels van vertegenwoordigers uit de lokale sport en de lokale politiek in lagerhuisstijl worden gevoerd in aanwezigheid van een breed vertegenwoordigd publiek. De raadzaal zal dienen als strijdtoneel. De leiding is in handen van voormalig sportpresentator Annette van Trigt.

U wordt van harte uitgenodigd voor het lokale sportdebat op dinsdag 31 januari 2006 om 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis. Het debat wordt in samenwerking met NOC*NSF georganiseerd.