Blogtalk.nl

Persbericht

Haarlem, 31 januari 2006

Gratis podium voor uw vernieuwende ideeën en activiteiten

Blogtalk.nl biedt mensen met vernieuwende ideeën en bijzondere activiteiten op Gemeente.blogtalk.nl een gratis podium in de vorm van een weblog. Blogtalk.nl begeleidt hen bij het webloggen en zorgt ervoor dat hun nieuws onder de aandacht komt van de juiste mensen.

Alkmaar was de eerste gemeente waar deze formule werd gestart (alkmaar.blogtalk.nl). Inmiddels is Gemeente.blogtalk.nl ook actief in de gemeenten Amersfoort, Amsterdam, Haarlem en Zaanstad.

Iedere weblogger ontvangt ter promotie van zijn berichten eenmalig 50 persoonlijke ansichtkaarten. Daarnaast is een belangrijke rol weggelegd voor de hoofdredacteur die opvallende weblogberichten doorspeelt naar de juiste personen. Niet alleen binnen hun gemeente, maar ook daarbuiten. Dit gebeurt via rss-feeds, de e-mail nieuwsbrief en binnenkort ook het tijdschrift 'Blogtalk.nl'. Maar ook door op een creatieve manier gebruik te maken van nieuwe- en bestaande communicatiemiddelen en mediakanalen.

De uitgave Gemeente.blogtalk.nl zal binnen een periode van maximaal 2 jaar in 30 grote Nederlandse gemeenten worden gelanceerd. Steeds samen met een hoofdredacteur ter plaatse.

Gemeente.blogtalk.nl is slechts één voorbeeld van de werkwijze van Blogtalk.nl. Glas: 'Wat wij doen voor de webloggers op Gemeente.blogtalk.nl, doen wij ook
- met evenveel plezier - als maatwerk voor onze opdrachtgevers.'

Blogtalk.nl is onderdeel van Excelsior Haarlem en gebaseerd op het zolderkameridee van Jan Glas.