PERSBERICHT - 2006-01-31

Nieuw concept Jan Doets America Tours: TravelWare Party

Met het nieuwe concept TravelWare Party dat Jan Doets America Tours onlangs lanceerde, kunnen bestaande klanten van 'Mr. Amerika' meerdere reischeques van honderd euro verdienen.

Gebaseerd op de thuisparty van Tupperware, heeft Jan Doets America Tours een avond vol reisplezier bedacht. Amerika-fans kunnen thuis een aantal kennissen uitnodigen om een avondje ervaringen over Amerika en Canada uit te wisselen.

Ondersteuning
Deze gezellige bijeenkomsten worden ondersteund door een pakket met Jan Doets Travelware DVD´s en informatiebrochures dat de touroperator van te voren toestuurt. Op deze wijze zullen mensen die nog onbekend zijn met de gebieden geënthousiasmeerd worden.

Meer impact
`Want´, zo zegt Elske Doets, `iemand die al een reis door Amerika of Canada heeft gemaakt, kan met veel gevoel en emotie praten over de geweldige belevenissen en indrukken die ze hebben opgedaan in het uitgestrekte land. Dit heeft veel meer impact dan een informatiebrochure toesturen.´

Reischeque
Als na afloop van de TravelWare Party boekingen van de deelnemers bij Jan Doets binnenkomen, dan ontvangt de organisator van de succesvolle party een reischeque ter waarde van 100 euro per boeking.

Op de website www.jandoets.nl kunnen geïnteresseerden een Travelware Party button aanklikken en zich aanmelden.

NOOT VOOR REDACTIES (