LiveChat nieuwe website Speakers Academy zeer succesvol

Speakers academy

Vanaf heden is de nieuwe website van Speakers Academy operationeel. Alle moderne technieken zijn opgenomen in deze nieuwe state-of-the-art database. Zo kunt u vanaf nu online bladeren in het ACADEMY Magazine en is er de mogelijkheid om direct online contact te krijgen met de medewerkers van Speakers Academy middels een online chat-functie. Het unieke hiervan is dat er geen programma gedownload of geïnstalleerd hoeft te worden maar dat er direct contact gelegd kan worden.

Allemaal marktgerichte oplossingen ten dienste van de relaties bij de overheid, het bedrijfsleven en journalistiek Nederland.

Jaarlijks bezoeken meer dan 400.000 personen de website van Speakers Academy en na een stijging van het aantal boekingen van 25% in het afgelopen jaar, is de verwachting dat dit jaar wederom meer opdrachtgevers gebruik zullen maken van Nederlands grootste sprekersbureau.

De eerste week waarin de nieuwe website van Speakers Academy operationeel is geweest, heeft inmiddels vele nieuwe relaties opgeleverd en de reacties van relaties die de chat-functie hebben gebruikt is enorm positief.

Ook de mogelijkheid om ACADEMY Magazine online te bekijken is inmiddels veel gebruikt. Met name voor adverteerders is deze extra online exposure een enorme toegevoegde waarde omdat geïnteresseerde lezers direct naar de website van de adverteerder doorgelinkt kunnen worden.


-------------------