Hopstaken Johannesma & Co sponsort tennisser Raemon Sluiter

Hopstaken

PERSBERICHT januari 2006

Hopstaken Johannesma & Co sponsort tennisspeler Raemon Sluiter

Hopstaken Johannesma & Co heeft vorige week het contract getekend met Raemon Sluiter voor exclusieve sponsoring tijdens het komende ABN AMRO Tennis Toernooi in Rotterdam. Raemon Sluiter is een topsporter met een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Eigenschappen die uitstekend passen bij de bedrijfsfilosofie van Hopstaken Johannesma & Co. De doelstelling van Raemon Sluiter is om nog één maal zijn hoogste ranking te verbeteren van 2003 waar hij behoorde tot de top 50 van de wereld. Hij is mentaal en fysiek in topvorm en wij wensen hem alle succes toe tijdens het toernooi waar hij voor eigen publiek wellicht tot grootse prestaties in staat is.

Hopstaken Johannesma & Co

Hopstaken Johannesma & Co (HJCO) is opgericht in 2003 als een effecteninstelling die gespecialiseerd is in de snelgroeiende industrie van alternative investments. HJCO geeft beleggers (zowel particuliere relaties alsmede private banks en vermogensbeheerders) toegang tot de fondsen van Man Investments.
HJCO is intermediair van het Britse Man Investments, wereldwijd de grootste aanbieder van hedgefunds (www.maninvestments.com). Als effecteninstelling staat HJCO onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is gevestigd in het World Trade Center in Rotterdam. De onderneming heeft op dit moment 5 werknemers. Meer informatie is te vinden op www.hjco.nl

Meer informatie of commentaar op dit persbericht: Hopstaken Johannesma & Co (Willem Johannesma of Paul de Klerk: 010-2051260 info@hjco.nl )