KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

31-1-2006

Gloednieuwe 29ers zijn er klaar voor!

Zondag 22 januari was de eerste live kennismaking met alle teams die zich bij het skiffcenter hebben aangemeld voor de 29er actie. Dit sponsorplan, waarbij een twintigtal gloednieuwe 29ers wordt aangeboden aan enthousiaste zeilteams, is het resultaat van de samenwerking tussen importeur Skiffcenter en sponsor Piramid Connections BV uit Deventer. De leeftijd van de zeilers variëert tussen de twaalf en de zesentwintig jaar. De infomeeting werd gehouden bij Prosails in Muiderzand.

De 9er Klasse Organisatie feliciteert de teams met hun nieuwe 29er en wenst hen veel succes in de klasse en tijdens de eerste trainingen in maart en april! Wij hopen dat de zeilers snel hun draai zullen vinden in deze spectaculaire boot en dat ze spoedig de skiffvaardigheden onder de knie zullen krijgen. En wie weet zien we ze dan binnenkort zal het in ieder geval niet liggen. Zij kunnen niet wachten op het optuigweekend van 11 en 12 februari en staan te popelen om hun eerste rondjes te zeilen in de 29er.

Tot slot nog een woord van dank aan Piramid Connections BV uit Deventer die deze hele actie mogelijk heeft gemaakt en daarmee het 29er-zeilen in Nederland lanceert. In navolging van andere Europese landen als Engeland, Denemarken en Duitsland kan de klasse nu ook in Nederland rekenen op een een serieuze opmars.

Voor meer informatie over de hele 29er-actie en de laatste
ontwikkelingen, bekijk de website van het Skiffcenter.

Internetadres: www.skiffcenter.nl