KNWV

Nieuwsbericht Surfen

31-1-2006

NVW Clinic voor wedstrijdsurfers - Course & Slalom

De website voor de regiocup wordt momenteel weer helemaal klaar gemaakt voor het 2006 seizoen! De wedstrijddata zijn bijna rond en je zult ze dan als eerste vinden op de website van de regiocup:
www.regiocup.nl. In het 1-jarige bestaan van deze website, werden er al bijna 10.000 pagina's verstuurd! Deze grote interesse is een mooie opsteker voor de organisatie van de Regiocup, die de site zo goed up-to-date houdt met info, foto's, uitslagen en meer. Voor 2006 gaat dat weer even doortastend verder, zo werd er zojuist een uitnodiging geplaatst voor een clinic:

Clinic voor wedstrijdsurfers:
Zaterdag 4 maart organiseert de Nederlandse Vereniging van
Wedstrijdsurfers in Almere een clinic voor wedstrijdsurfers. De clinic is met name gericht op de disciplines course en slalom. In maart volgt er nog een praktijk training op het Tjeukermeer verzorgd door Jan Witteveen.
Het programma voor het theorie gedeelte in Almere ziet er als volgt uit:

12.00 - aankomst
12.30 - Intro wedstrijdsurfen // NVW
13.00 - Materiaal & tuning // Ron Ruiter
14.00 - Pauze
14.15 - Basis reglementen // Eric Kling
14.45 - Pauze
15.00 - Taktiek // TBC
16.00 - Pauze
16.30 - Meteo // Hans Kleingeld
17.30 - Einde

De locatie is het clubgebouw van www.almerecentraal.nl. De clinic is gratis voor leden van de NVW. Niet leden betalen 10,- Meer informatie via www.wedstrijdsurfen.nl, aanmelden kan door een email met naam en telefoonnummer te sturen aan Jan Willem Eckhardt op
jw.eckhardt@wanadoo.nl.

Internetadres: www.regiocup.nl
E-mailadres:jw.eckhardt@wanadoo.nl