Ingezonden persbericht


Persbericht
31 januari 2006

Financial Times Top-100 MBA: NIMBAS naar 65

Universiteit Nimbas en RSM stijgen opnieuw in gezaghebbende ranking

Voor het derde jaar achtereen stijgt Universiteit Nimbas 10 plaatsen op de wereldranglijst voor beste MBA's. The Financial Times plaatst Universiteit Nimbas op de 65e plaats van zijn vandaag gepubliceerde Top-100 voor 2006. De Utrechtse universiteit behaalt bovendien opnieuw een top 10 notering wereldwijd in de `Value for Money' ranking. Ook RSM deed goede zaken en klom 5 plekken naar plaats 24.

Beste van Europa
Zowel Universiteit Nimbas als RSM krijgen een hogere waardering van The Financial Times dan in 2005. De full-time MBA van Nimbas doet het vooral goed op het onderdeel Value for Money en scoort op dit punt een 6e plaats wereldwijd. Van de tientallen full-time MBA's die Nederland telt, zijn Universiteit Nimbas en RSM als enige terug te vinden op de Financial Times ranglijst. Met twee MBA's bij de beste 20 van Europa, doet Nederland het relatief goed.

Over Universiteit Nimbas
Universiteit Nimbas, in 1987 opgericht als Graduate School of Management, is een particulier, sterk internationaal gerichte business school met 230 studenten uit 38 landen. Kenmerkend voor de aanpak van Universiteit Nimbas is de persoonlijke aandacht voor studenten en de hoge kwaliteit van het onderwijs. Het onderwijsprogramma van Nimbas omvat - naast de MBA en de DBA - diverse gespecialiseerde masteropleidingen, zoals een Corporate Governance programma voor managers dat in 2006 zal worden gelanceerd.

Voor meer informatie over Universiteit Nimbas: www.nimbas.com Voor meer informatie over de MBA-ranglijst van The Financial Times: op www.ft.com/mba