Ingezonden persbericht


Persbericht

Hans Triesscheijn start als Vice President Operations Benelux bij Celerant Consulting

Amsterdam, 31 januari 2006 - Hans Triesscheijn (52) is per 1 januari 2006 in dienst getreden als Vice President Operations bij de Benelux-vestiging van Celerant Consulting. Celerant is een wereldwijd werkzaam adviesbureau gespecialiseerd in het samen met haar cliënten bereiken van duurzame gedragsveranderingen die leiden tot meetbare prestatieverbeteringen. Celerant heeft ondermeer vestigingen in Amsterdam en Brussel. In zijn nieuwe rol wordt Hans Triesscheijn de drijvende kracht achter projecten bij grote internationale ondernemingen op het gebied van prestatieverbetering en groei.

Triesscheijn heeft jarenlange ervaring in de consulting business. Voordat hij bij Celerant Consulting in dienst trad werkte hij als adviseur onder andere bij Gemini Consulting en PA Consulting Group.

"Hans heeft in zijn veelzijdige loopbaan in organisatieadvies veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende sectoren", aldus Danny Van D'huynslager, General Manager bij Celerant Consulting. "Hij is daardoor een bijzonder waardevolle aanwinst voor ons succesvolle en snel groeiende Benelux-team."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Celerant Consulting
Celerant helpt vooraanstaande bedrijven wereldwijd betere bedrijfsresultaten te bereiken door hun operationele prestatie te verbeteren. De persoonlijke stijl van samenwerken en de praktische ervaring die Celerant meebrengt zorgt voor een gedegen begrip van het vakgebied van de klant. De "can-do" aanpak en de hulpmiddelen die Celerant biedt leidt tot een fundamentele verandering van de manier waarop gewerkt wordt. Het resultaat? Versnelde verbetering in processen en van persoonlijke prestaties, die leidt tot meetbare en duurzame verbetering van operationele en financiële bedrijfsresultaten binnen een gezamenlijk afgesproken tijdslimiet. Celerant is een filiaal van Novell Inc.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Marieke van Zuien van LEWIS Communicatie BV
Tel.: +31 (0)40 235 46 00
Fax.: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: mariekev@lewispr.com
Website: http://www.lewispr.com

Wiebe de Vries van Celerant Consulting
Tel: +31 (0)20 570 54 17
Fax: +31 (0)20 570 54 01
E-mail: wiebe.devries@celerant.cc
Website: http://www.celerant.cc

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com