Politie Gelderland-Midden

Jongens (8 en 9) mishandeld; politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 31-1-2006 13:34:50

Barneveld - De Barneveldse politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van 2 jongens van 8 en 9 jaar oud. De twee Barneveldse jongens zouden op de Van den Bogertlaan in hun woonplaats door twee nog onbekende jongens op scooters zijn aangereden. Hierdoor zouden de jonge Barnevelders op de grond zijn gevallen. Eén van hen hield hier een afgebroken tand aan over. Vervolgens zouden beide slachtoffertjes getrapt en geslagen zijn terwijl zij op de grond lagen.

Het voorval vond plaats op donderdag 26 januari rond half één 's middags op de Van den Bogertlaan, ter hoogte van de kerk. Beide jongens reden op een zwarte scooter. Eén van de jongens droeg een zwart leren jack met daarop een afbeelding van een crossmotor. Verder waren beide jongens helemaal donkergekleed en droegen zwart gekleurde helmen.
Volgens de slachtoffers heeft een onbekende man dit mogelijk zien gebeuren; deze man zou de mishandelde jongens ook nog hebben aangesproken. Mogelijk heeft deze getuige dan ook belangrijke informatie. De politie roept deze man en alle andere personen die iets gehoord of gezien hebben van het voorval op contact op te nemen met de Barneveldse politie op het nummer: 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---