Gemeente Dantumadeel


| | Plafonds gemeentelijke welzijnssubs
---

Plafonds gemeentelijke welzijnssubsidies 2007

Het college van burgemeester en wethouders heeft voor het jaar 2007 per cluster de volgende subsidieplafonds vastgesteld:

Maatschappelijke participatie ⬠40.128,-
Ouderenbeleid - en zorg ⬠10.255,-
Jeugdbeleid - en zorg ⬠188.969,-
Natuur, recreatie en toerisme -
Sport ⬠14.166,-
Culturele vorming ⬠48.372,-
Incidentele lokale initiatieven ⬠5.000,-

Omdat de gemeenteraad in november 2006 de begroting voor 2007 vaststelt, is de hoogte van de bovenvermelde bedragen onder dat voorbehoud.

⢠Voor zover het om structurele subsidies gaat zullen, als er meer subsidie wordt aangevraagd dan er volgens het vastgestelde subsidieplafond beschikbaar is, de aanvragen van organisaties die in het voorgaande jaar subsidie hebben ont-vangen voorrang hebben boven de aanvragen van organisaties die voor het eerst subsidie aanvragen. ⢠Als de raad via de begroting minder subsidie beschikbaar stelt dan het college aan subsidieplafond heeft vastgesteld, dan wordt het subsidiebedrag voor elke subsidieont-vanger met hetzelfde percentage verminderd als het percentage waarmee het subsidieplafond is verlaagd.

⢠Aanvragen voor incidentele subsidie worden bij overschrijding van het vastgestelde subsidieplafond behandeld in volgor-de van binnenkomst.

Het besluit ligt ter inzage bij de eenheid Welzijn in het gemeentehuis te Damwoude.

---