Ingezonden persbericht


Resultaten Sunbelt Software overtreffen verwachtingen

Amsterdam, 31 januari 2006 - Sunbelt Software, de exclusieve distributeur van Double-Take, heeft in 2005 een omzet gerealiseerd van 14,5 miljoen euro. Dit is een stijging van 25,9 procent vergeleken met 2004. De omzetgroei is te danken aan de stijgende verkoop van de Doube-Take-oplossing , de meest gebruikte oplossing voor Disaster Recovery en High Availability van servers in een Microsoft-omgeving. De resultaten van 2005 overtreffen de verwachtingen.

Olivier Cohen, Commercieel Directeur van Sunbelt Software: "2005 was een uitstekend jaar voor Sunbelt Software en zijn topproduct Double-Take. De vraag naar beveiligingsoplossingen voor servers in een Microsoft-omgeving neemt sterk toe. In het laatste kwartaal van 2005 bleek dat de markt volwassen begint te worden. Daarnaast groeit de markt voor High Availability-producten. Sunbelt Software komt tegemoet aan de strategische behoeften van bedrijven. Dit heeft geresulteerd in een kwartaalrecord in de verkoopcijfers van Double-Take. Zo behaalden we in één maand een omzet van 1,7 miljoen euro."

Hoogtepunten van 2005:
* In 2005 koos een groot aantal belangrijke klanten opnieuw voor Sunbelt Software en Double-Take, waaronder Alcatel, Estee Lauder, Relais H en Supermarché Match. * Nieuwe klanten die in 2005 voor Sunbelt kozen waren onder meer Bosch, KPMG en enkele bekende banken. * De High Avalability-mogelijkheden van Double-Take beschermen momenteel twaalfduizend Exchange Servers. * NSI Software, uitgever van Double-Take, heeft de certificering van Advanced Infrastructure Solutions Competency voor Microsoft Exchange Server ontvangen. * Double-Take heeft de functionaliteit 'Enterprise View Server Groups' toegevoegd als extra garantie voor een hoge beschikbaarheid en de replicatie van een groot aantal servers. * Double-Take is naadloos te integreren met, voegt extra functionaliteiten toe aan en beschermt DPM van Microsoft.

Over Sunbelt Software
Sunbelt Software, opgericht in 1983, is de eerste en tevens grootste leverancier van beheeroplossingen en -tools voor het beheer van bedrijfsinfrastructuren onder Windows. Sunbelt System Software maakt deel uit van de in Frankrijk gevestigde Sunbelt International Group en is actief in de EMEA-zone en verschillende andere landen. Sunbelt Software Distribution beheert de activiteiten in de Verenigde Staten en Canada. De Sunbelt-groep heeft kantoren in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Zweden en de Verenigde Staten. De totale omzet bedroeg in 2004 ruim 35 miljoen dollar.

Ingezonden persbericht