Time : 1:57:36 PM
Date : Tuesday, January 31, 2006
Sender Name: Immotheker

Immotheker opent 40 nieuwe kantoren

Een huis kopen is een complexe aangelegenheid. Al 10 jaar lang begeleidt Immotheker kopers doorheen dit financieel kluwen met objectief, onafhankelijk en deskundig advies. Een succesformule zo blijkt, want ten gevolge de groei breidt het netwerk uit in de komende 2 tot 3 jaar met 40 nieuwe kantoren.

10 % van de kopers laat zich adviseren door de Immotheker Steeds meer mensen doen beroep op onafhankelijke adviseurs bij hun zoektocht naar dé optimale financiële oplossing. Zo lieten in 2005 ongeveer 15.000 mensen of 10% van de kopers zich adviseren door de Immotheker. Met de geplande 40 nieuwe kantoren wil de Immotheker tegemoet komen aan de toenemende vraag.

2006, jaar van de doorbraak in Wallonië
Het Immotheker netwerk bestaat momenteel uit 46 kantoren in Vlaanderen en Brussel. Met de 40 nieuwe kantoren is nu vooral Wallonië aan de beurt. Het eerste kantoor opent over enkele weken de deuren in Namen. Met deze doorbraak wil de Immotheker uitgroeien tot dé referentie op de Belgische hypotheekmarkt.

De succesformule: volledige begeleiding met geïntegreerd advies Immotheker staat in voor de financiële begeleiding voor, tijdens en na het afsluiten van een woonlening. Wat haar dienstverlening zo uniek maakt is de geïntegreerde aanpak. Zo adviseert de Immotheker de klant op fiscaal, juridisch en financieel vlak en kan daardoor een grotere financiële zekerheid aan de klant bieden. Immotheker werkt samen met de meeste banken en biedt meer dan 1.000 leningen aan. Om de zekerheid gedurende gans de looptijd van de lening te kunnen garanderen introduceerde de Immotheker onlangs de Hypotwister, een product dat een hypotheeklening opvolgt en de klant automatisch verwittigt bij een eventueel financieel voordeel.

Consumentinformatie : www.immotheker.be of je lokale Immotheker

Immotheker Hoofdzetel
John Romain, Algemeen Directeur
Tel.:016/35.04.04
Fax: 016/25.44.19
e-mail: john.romain@immotheker.be
http://www.immotheker.be

URL: http://www.immotheker.be