Ingezonden persbericht


All IP sluit samenwerkingsverband met ICT-dienstverlener Avantage

Partnership voorziet in één loket voor remote beheer en hoogwaardige verbindingen

Almere, 31 januari 2006 - All IP gaat nauw samenwerken met ICT-dienstverlener Avantage. De bedrijven hebben daartoe een officieel partnership gesloten. Hun activiteiten zijn sterk complementair en leveren klanten verschillende voordelen op. Binnen het samenwerkingsverband zorgt All IP voor betrouwbare, beveiligde dataverbindingen. Avantage is gespecialiseerd in het beheren van infrastructuren met een breed pakket van beheerdiensten die in toenemende mate op afstand plaatsvinden.

"De stijgende vraag naar remote beheerdiensten betekent ook dat bedrijven degelijke netwerkverbindingen nodig hebben om hun systemen te ontsluiten", zegt Wim Dijk, commercieel directeur van de Avantage Groep. "All IP is in staat om die verbindingen volledig afgeschermd te leveren. Dankzij ons samenwerkingsverband beschikt de klant vervolgens over één centraal aanspreekpunt voor beheer- en datacommunicatiediensten. Dat zorgt voor overzicht en duidelijkheid bij het beheer op afstand."

"Het komt regelmatig voor dat klanten ons vragen te helpen bij het operationele beheer van hun infrastructuur", zegt Henk Nijveldt, Manager IP Solutions bij All IP. "Dankzij deze samenwerking kunnen we nu optimaal inspelen op deze vraag. Klanten beschikken over een transparante dienstverlening die hen in staat stelt om zich volledig op hun kernactiviteiten te richten. Daarnaast kunnen we beheerklanten van Avantage tevens voorzien van additionele diensten op het gebied van hun bedrijfscommunicatie, zoals mobiele communicatie en Voice over IP."

####

Over Avantage Groep
Avantage heeft zich in zijn vijftienjarig bestaan ontwikkeld tot een partner die de noodzakelijke kennis en ervaring in huis heeft voor succesvolle ICT-projecten. De Avantage Groep is een projectorganisatie met het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel. Onafhankelijkheid, no-nonsense en knowhow staan voorop, met name op het gebied van beleidsondersteuning, beveiliging, informatieopslag, informatievoorziening, Managed Services, netwerken en Service-Based Computing. Kijk voor meer informatie over de producten en diensten op: www.avantage.nl.

All IP Europe B.V
All IP Europe B.V levert bedrijven plaatsonafhankelijke datacommunicatie die maximaal beveiligd is. Daarvoor heeft het bedrijf een zwaarbeveiligd datacommunicatienetwerk voor xDSL opgezet, inclusief Managed Security Services. Doordat ook mobiliteit aan belang wint en ondernemingen aan medewerkers overal veilige toegang tot relevante gegevens willen bieden, heeft All IP ook mobiele-datatechnologieën als UMTS en GPRS in het datacommunicatienetwerk geïntegreerd. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van de kennis en ervaring van zusterbedrijf Galaxy Business Networks, dat zich primair richt op transparante mobiele communicatie. Kijk voor meer informatie op: www.allip-europe.com.

####

Voor meer informatie of beeldmateriaal van de contractondertekening:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Annemiek Driessen / Gwen Quant
Telefoon: 030 - 65 65 070
E-mail: allip@lvtpr.nl

All IP Europe B.V
Henk Nijveldt
Telefoon: 036 - 53 57 575
E-mail: hnijveldt@allip-europe.com

Avantage Groep
Wim Dijk
Telefoon: 010 - 23 51 235
E-mail: w.dijk@avantage.nl