Travel Unie International Nederland N.V.

holland international deelt bier uit bij wk arrangement

Marktleider moedigt supporters aan

Rijswijk, maandag 30 januari 2006 - In de nieuwe jaarbrochure Duitsland biedt Holland International een uniek WK arrangement aan. Voetbalsupporters kunnen in het Duitse Winterberg tegelijkertijd vakantie vieren en van hun favoriete sport genieten in een appartementencomplex met een speciale 'Oranje Studio'. In de Oranje Studio kan onder het genot van een Nederlands biertje en een oer-Hollandse bitterbal, temidden van de andere Nederlandse supporters, de wedstrijd gevolgd worden. En het eerste biertje tijdens de wedstrijd is van het huis!

Het WK arrangement in de accommodatie Hapimag Ferienresidenz Rothaar-Rast in het Duitse Winterberg, boek je al voor slechts ¬ 133,- per persoon. Hiervoor krijg je drie overnachtingen in een ruim appartement plus ontbijt. Ook ontvang je bij aankomst het enige echte 'Oranje Verrassingspakket' om het aanmoedigen te vergemakkelijken! Het arrangement geldt bij een boeking voor minimaal twee personen. Eén van de appartementen in het complex is omgebouwd tot 'Oranje Studio'. In dit oranje getinte appartement wordt Nederlands bier geschonken en uiteraard ontbreekt het bekende bittergarnituur hier niet.

WK logo
Voetbalfans die deze zomer naar Duitsland afreizen moeten goed letten op het WK logo in de nieuwe Duitsland brochure. Accommodaties waar dit logo bij staat, schenken speciale aandacht aan het WK, meestal in de vorm van een groot scherm waar de wedstrijden op worden getoond.

WK-Hoek
Ook in andere landen houdt Holland International rekening met het WK voetbal. Op verschillende vakantiebestemmingen wordt een unieke WK-Hoek ingericht, waar vakantiegangers met elkaar de verrichtingen van het Nederlands elftal (met Nederlandstalig commentaar) kunnen volgen. Zo kunnen de echte voetbalfanaten dit jaar ook gewoon op vakantie, zonder de doelpunten van Oranje te missen. Wie liever in Nederland blijft, is ook aan het goede adres bij Holland International. Tijdens het WK krijgen klanten, exclusief bij Holland International, 30% korting op de huur van zowel week-, weekend- als midweekverblijven bij Landal Greenparks. TV is uiteraard aanwezig.