Irene Moors met Bert & Ernie op Voorleesontbijt

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Irene Moors met Bert & Ernie op Voorleesontbijt
Hoofdrolspeelster theatershow Sesamstraat Live op bezoek bij peuterspeelzaal Pino

UTRECHT, 31 januari 2006 Bert & Ernie, de bekende vrienden van Pino, hebben vanochtend samen met Irene Moors, ter gelegenheid van het Nationale Voorleesontbijt, een bezoek gebracht aan peuterspeelzaal Pino in Utrecht.
Irene Moors speelt naast Pino, Bert & Ernie en diverse andere populaire televisiehelden de hoofdrol in de theatershow 'Iedereen maakt muziek in Sesamstraat'. Vandaag las Irene Moors tijdens het Voorleesontbijt de kinderen van peuterspeelzaal Pino voor.

Het Voorleesontbijt is de aftrap van de Nationale Voorleesdagen die dit jaar plaatsvinden van dinsdag 31 januari t/m zaterdag 11 februari 2006. Deze dagen zijn gericht op het stimuleren van het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar vooral: het bezorgt ze veel plezier!

Muzieklerares
Ook in de educatieve theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat wordt een beroep gedaan op de interactieve vaardigheden van kinderen. De vrienden uit Sesamstraat verzinnen met de kinderen allerlei manieren om zonder instrumenten muziek te maken als blijkt dat de vrachtwagen met muziekinstrumenten niet aankomt. Sesamstraat Live is van 18 februari tot en met 5 maart te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Zie voor meer informatie www.sesamstraatlive.nl

Jong en oud
In de theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat krijgen jong en oud de kans de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en er samen een muzikaal feest van te maken. De theatershow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 82 jaar oud. De voorstelling is geheel Nederlands gesproken door de originele stemmen van de populaire televisievrienden zoals o.a. Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover.