Stichting hout en meubel

Woerden, 30 januari 2006

SH&M lanceert nieuwe website

In januari lanceerde SH&M haar vernieuwde website. Bezoekers van de website kunnen nu sneller en gemakkelijker relevante informatie vinden. Met de nieuwe site bedient SH&M de houthandel, timmer- en meubelindustrie en het onderwijsveld nog beter.

In de vorige website waren onderwerpen onderverdeeld naar de diverse branches waardoor de bezoeker veel moest'klikken'om bij de gewenste informatie te komen. Die opzet is losgelaten mede omdat de onderwerpen met betrekking tot beroepspraktijkvorming, het leren in de praktijk, voor iedere sector gelijk zijn. Daarnaast zijn de meest gevraagde onderwerpen waaronder het Bedrijvenregister en de Cursussen en trainingen, nu vanaf de startpagina te benaderen.

De nieuwe opzet is klantgerichter. Bezoekers kunnen op de startpagina direct een keuze maken uit relevante onderwerpen, zoals Branches, Kwalificatiestructuur, Beroepspraktijkvorming en Mbo opleidingen. Daaraan is toegevoegd de pagina met direct te printen documenten, de zogenaamde downloads. Deze pagina zal zich langzamerhand uitbreiden.

Naast de structuur is ook de vormgeving aangepast en van een nieuwe outfit voorzien. Er is gebruik gemaakt van rechte lijnen en blokken volgens de SH&M huisstijl. Ook het kleurgebruik komt nu beter overeen. De foto's wisselen doorlopend zodat de homepage en achterliggende pagina's er telkens anders uitzien.

De informatieve website www.shm.nl is een van de diensten waarmee SH&M zich positioneert als kennisinstituut voor de timmer- en meubelindustrie, de houthandel en aanverwante branches. De site is te raadplegen voor nieuws, opleidingen, cursussen, het register erkende leerbedrijven, een overzicht van de kwalificatiestructuur en alle bijbehorende documenten.

Einde bericht

Voor aanvullende informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

SH&M, Karin Reinderts, medewerker communicatie, telefoon 0348 - 466440 of kreinderts@shm.nl.

Voor een illustratie van de homepage kunt u een digitaal bestand, in hoge en lage resolutie, vinden op www.shm.nl/pers.