Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

31 januari 2006

Apeldoorn - Veelpleger aangehouden

Een 38-jarige Apeldoorner werd op zondagmiddag (30-01) betrapt op winkeldiefstal in een supermarkt aan de Deventerstraat. Omdat de man een veelpleger is werd hij ingesloten en wordt woensadag (1/2) voorgeleid bij de rechter-commissaris in Zutphen.

Apeldoorn - Na babbeltruc aangehouden

De politie heeft op zondagmiddag (30-01) een 38-jarige man uit Liberia aangehouden op verdenking van diefstal van geld uit een kassa. De man had dezelfde middag in een winkel in Deventer met een babbeltruc telefoonkaarten uit de kassalade ontvreemd. De medewerkers van het filiaal Apeldoorn waren gewaarschuwd door hun collega's uit Deventer. Toen de man met het opgegeven signalement in het Apeldoornse filiaal verscheen werd de politie gebeld. De man slaagde in Apeldoorn niet in zijn truc en verliet de winkel. Hij werd op de Hoofdstraat aangehouden. Hij bleek in het bezit van een gestolen ID-kaart. De man werd voor nader onderzoek overgedragen aan de politie IJsselland.

Apeldoorn - Openstaande boetes

Een 28-jarige automobilist uit Apeldoorn bleek bij een politiecontrole op maandag (31-01) rond 02.10 uur op de Laan van de Mensenrechten nog voor drie overtredingen gesignaleerd te staan. Na het voldoen van een gedeelte van de boetes mocht de man zijn weg vervolgens.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58 ---- --