Travel Unie International Nederland N.V.

spectaculair nieuw zomeraanbod sterprodukties

Ammerzoden, dinsdag 31 januari - Het exclusieve label van KRAS SterVakanties, Sterprodukties, lanceerde afgelopen week haar nieuwe zomerprogramma met bijzondere en cultuurrijke rondreizen. Het aanbod voor komende zomer is uitgebreider dan in voorgaande jaren, want Sterprodukties heeft een aantal uiteenlopende arrangementen weten samen te stellen die naar verwachting een breed publiek zullen aanspreken!

Nieuwe rondreizen in Afrika
Nieuw is de reis 'Overweldigend Oeganda'; een 16-daagse rondreis langs vele bezienswaardigheden in de parel van Centraal-Afrika. Deze rondreis is te boeken vanaf ¬ 2.398,-. Eveneens nieuw is de 14-daagse rondreis 'Natuurlijk Madagaskar'. Dit eiland is al te verkennen vanaf ¬ 1.979,-. Een topper in zuidelijk Afrika is de gloednieuwe rondreis 'Trans Africa Grand Classic'. Deze 23-daagse reis voert door Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique en laat de deelnemers kennis maken met de belangrijkste bezienswaardigheden.

Nieuwe rondreizen in het Midden-Oosten
Nieuwkomer in Azië is de reis 'Verrassend Oman', een 9-daagse fly drive door het land van de wadi's, soukhs, woestijnen en vooral forten. Een andere nieuwkomer is de 14-daagse rondreis door het hart van het Midden-Oosten: Jordanië, Syrië en Libanon. Terug van weggeweest is de 10-daagse rondreis door Iran.

Nieuwe rondreizen in Azië
Mongolië is ook een nieuwe bestemming in het aanbod van Sterprodukties. Een 15-daagse rondreis voert door dit machtige land, waarbij ook China met een bezoek wordt vereerd. Een bijzondere bestemming die voor het eerst in de Sterprodukties brochure is opgenomen, is Bhutan. Bhutan is onderdeel van de reis 'Aan de voet van de Himalaya', waarbij ook Nepal en India worden bezocht. Deze reis is te boeken vanaf ¬ 2.479,-. In Thailand wordt de nieuwe reis 'Thailand... anders!' geïntroduceerd; een gecombineerde culturele rondreis met een vleugje culinair genoegen! De Filippijnen zijn dit jaar voor het eerst opgenomen in de brochure. Een 14-daagse rondreis laat de deelnemers kennis maken met de vele bijzondere gezichten van deze fascinerende Republiek.

Rondreizen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika
Amerika (Noord, Midden en Zuid) is als vanouds goed vertegenwoordigd bij Sterprodukties. Rondreizen door Suriname, Costa Rica, Peru en Ecuador zijn wederom present. Een geheel nieuwe reis is de 22-daagse rondreis 'Het beste van Brazilië', waarbij de nadruk op natuur ligt. In Argentinië heeft Sterprodukties een geheel nieuwe rondreis samengesteld, die voert door Vuurland, Patagonië en uiteraard wordt ook de hoofdstad Buenos Aires aangedaan.

Themareizen
Speciale aandacht verdienen de themareizen. Zo zijn er 'Operareizen' naar Verona, 'Tuinenreizen' naar Duitsland, Engeland en Italië, 'Wijnreizen' naar Spanje en Frankrijk, 'Gastronomische reizen' naar Georgië en Italië, een beautyarrangement naar Marokko en 'Treinreizen' naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Australië en Zuid-Afrika.

Cruises
De cruises hebben dit jaar een bescheiden plaatsje in de brochure gekregen. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de speciale cruise brochure die binnenkort verschijnt. De volgende cruises zijn in de Sterprodukties brochure opgenomen: de succesvolle 13-daagse Antarctica cruise met de MS Ushuaia, een 11/12 daagse Moskou-Sint Petersburg cruise en de 15-daagse rondreis China, inclusief 3-daagse cruise over de Yangtze, al vanaf ¬ 1.739,-.

Onder het label Sterprodukties brengt KRAS SterVakanties in hoofdzaak culturele en semi-culturele (rond)reizen op de markt die zich sterk onderscheiden in creativiteit, exclusiviteit én in reissom. Sterprodukties zorgt er door de lage reissommen voor dat de verre bestemmingen bereikbaar worden voor een brede doelgroep.