Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 31 januari 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

Afwezig m.k.g.: wethouder Thijssen
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Na aanpassing akkoord. B&W-vergadering dd. 24 januari 2006
2. Gem..secr Huisvesting Publieksplein en herinrichting De raad voorstellen in te stemmen met: Akkoord. bestuursvleugel. 1. de inrichting van een publieksplein; 2. herinrichting van de bestuursvleugel;
3. beveiliging van de computerrruimte;
4. de totale kosten ad 343.850,-- te dekken conform voorstel. 3. OSZ Expositie CV 't Skrothupke. 1. besluiten tot beschikbaar stellen van het gemeentehuis voor 1. akkoord; tentoonstelling in de periode van 25-2 t/m 15-3; 2. toekomstige 2. toekomstige verzoeken voor tentoonstelling tot nader order (in tentoonstellingen op afwachting van realisatie publieksplein) afwijzen. hun mogelijkheden beoordelen. 4. PBZ-BW Verzoek Credo m.b.t. realisatie 20 woningen 1. instemmen met verder in procedure van het project als in resp. de Akkoord. Pastoor Hackenstraat. samenwerkings-/exploitatie en planschadeovereenkomst in ieder geval de genoemde bepalingen worden vastgelegd; 2. niet instemmen met het beperken van de door te berekenen gemeentelijke kosten t.g.v. toezicht op de civieltechnische werken.


5. SLZ-EVO Kermis 2006. 1. instemmen met de voordracht kermis 2006; Akkoord. 2. Reekers met attractie Magic Star vanaf 2006 een meerjarencontract aanbieden; 3. voor 2006 een standplaats gunnen aan de Speed-Boester voor een ritprijs van 3,--; 4. de verpachting van de autoscooters voor 2006 gunnen aan Hinzen.


6. BEZ-BV Aktiviteitenplan Politie 2006. 1. instemmen met het activiteitenplan van de politie en in bijzonder de Akkoord. daarin beschreven gemeentelijke activiteiten; 2. de raad hiervan in kennis stellen.


7. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift Verhagen, Bezwaarschrift ongegrond verklaren onder verbetering van de motivering Akkoord. Boudewijns en Van Genugten (Kampeerboerderij van het bestreden besluit. Bekkers).

8. OSZ-PZ Zorgverzekeraar Vrijwillige brandweer. Instemmen met het afsluiten van een collectieve overeenkomst voor de Akkoord. leden van de vrijwillige brandweer bij het IZA.
9. PBZ-BW Milieuvergunning Van de Oever, Sloef 7. Van de Oever een nieuwe revisievergunning laten indienen voor de Akkoord. inrichting aan het adres Sloef 7 met behoud van de vergunde rechten vóór de volledige intrekking. Het gaat om het opnieuw laten herleven van de milieuvergunning d.d. 30-7-1991 voor het adres Sloef 7.
10. PBZ-BW Drank- en Horecavergunning 1. een drank- en horecavergunning verlenen met de genoemde Akkoord. Dameskorfbalvereniging "Concordia". voorschriften/beperkingen; 2. tot verlening van drank- en horecavergunning niet handhavend optreden (mits vergunning zal worden verleend) tegen activiteiten die volgens de drank- en horecavergunning zijn toegestaan.


11. SLZ-IG Gunning werkzaamheden aanleg openbare Werkzaamheden voor de aanleg van de OV Odendael gunnen aan Akkoord. verlichting Odendael. Spitters Electrotechniek BV uit Veldhoven.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 31 januari 2006 PAGINA 2


12. SLZ-IG Onderhoud A2 / planstudie A2, met de variant N Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. 279/A 50 als alternatief voor de A2.