Gemeente Drechterland

24-1-2006
Onderhoudswerkzaamheden riolering Venhuizen

Dinsdag 31 januari start Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) met onderhoudswerkzaamheden aan het rioolgemaal nabij het kruispunt Markerwaardweg met de Tuinstraat in Venhuizen.

De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van het gemaal d.m.v. hogedrukreiniging en het aanbrengen van een nieuwe putbekleding. Tijdens de werkzaamheden wordt een noodbemaling geplaatst waardoor de afvoer van rioolwater naar de waterzuivering gewaarborgd blijft. Door de uitvoering van de werkzaamheden kan mogelijk enige overlast voor de omgeving worden veroorzaakt. Wij rekenen hiervoor op uw begrip. Naar verwachting zullen de werkzaamheden 7 februari klaar kunnen zijn. Die schatting is uiteraard wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Blijft het winteren, dan zullen de werkzaamheden mogelijk worden uitgesteld of vertraging oplopen.

Voor eventuele informatie over het werk kunt u contact opnemen met de projectleider van dit werk de heer H. Buikman onder telefoonnummer 0299-391464. Indien u overlast van het werk mocht ondervinden kunt u dit melden aan de heer F. Bleeker van de van de Afdeling openbare werken van de gemeente Drechterland onder telefoonnummer 0228-352305.
---