Ingezonden persbericht

IXware International tekent distributieovereenkomst in Duitsland

MENDEN, DUITSLAND, 20060131 -- Afgelopen vrijdag, 20 januari 2006, tekenden Marco Uffelman, Managing Director van IT-SCom GmbH en Joost Ramaekers, iXware International's Chief Commercial Officer, de distributie overeenkomst voor iXware software. Hiermee heeft iXware nu ook een lokale verkooporganisatie in Duitsland.


Uffelman: "iXware is een welkome en logische toevoeging aan ons bestaande portfolio van oplossingen zoals DocuShare, Equitrac en ScanFlowStore. Wij hebben een sterke positie in het verkoopkanaal voor multifunctional peripherals, door onze strategische relatie met Xerox in Duitsland. iXware voegt fax functionaliteit toe aan de Xerox Document Centres en Work Centre Pro's en integreert daarnaast ook met de andere oplossingen in ons portfolio. iXware dicht voor ons een belangrijk gat dat eerder nog niet opgevuld kon worden door andere aanbieders!"

De software van iXware biedt de beste integratiemogelijkheden van fax functionaliteit met de Xerox multifunctionals, verschillende e-mail applicaties en business applicaties in de markt. Maar, iXware is meer dan alleen een fax server. Doordat de oplossing modulair is, kunnen ook Unified Messaging toepassingen zoals SMS, voicemail en/of telex functionaliteit toegevoegd worden aan e-mail en business applicaties. De oplossingen zijn niet alleen schaalbaar in formaat, maar ook in pricing, waardoor voor elke organisatie een passend aanbod gedaan kan worden. Klanten variëren van het MKB tot multinationals en ASP's.

Ramaekers voegt toe: "Xerox is een van iXware's strategische verkoop partners. In feite zorgt iXware ervoor dat de Xerox multifunctionals nog multifunctioneler worden! Met IT-SCom als onze Value Added Distributor in Duitsland, hebben wij een organisatie gevonden die met haar commerciele en technische vaardigheden zeker kan bijdragen aan het success van iXware! Zij biedt belangrijke sales, marketing en after sales ondersteuning aan het Xerox kanaal in Duitsland. Wij kijken zeker uit naar de samenwerking met IT-SCom!"




iXware International BV