Ed Nijpels voorzitter nieuwe RvC ontwikkelaar Maeyveld

Maeyveld

Ed Nijpels voorzitter van nieuwe Raad van Commissarissen ontwikkelaar Maeyveld

Amsterdam, 1 februari 2006 - Met het oog op een voortgaande profilering en professionalisering heeft projectontwikkelaar Maeyveld BV besloten tot het instellen van een Raad van Commissarissen. Deze raad wordt per 1 februari gevormd door voormalig bestuursvoorzitter van Bouwfonds Cees Hakstege, Joop Koster en de Friese commissaris van de Koningin Ed Nijpels als voorzitter.

Maeyveld BV maakt deel uit van de top 5 in Nederland op het gebied van ontwikkelen en beleggen. Mede door de aard en omvang van de zich positief ontwikkelende vastgoedportefeuille, werd het instellen van een Raad van Commissarissen van wezenlijk belang geacht voor een optimale bedrijfsvoering. Met de komst van drie, binnen hun vakgebieden zeer gerespecteerde, commissarissen is die optimalisatie een feit en kan de directie voluit een accent leggen op voortgaande groei. Dat gebeurt vanuit een slagvaardige en naar marktpartijen toe scherp opererende organisatie, met een relatief bescheiden personeelsgrootte.

Maeyveld is een jong dynamisch bedrijf dat een korte historie koppelt aan een indrukwekkende serie projecten. Het succes van dit bedrijf vindt zijn oorsprong in de gedachte dat alles vanuit een menselijk perspectief gezien dient te worden. Dat geldt niet alleen voor de projecten zelf maar zeker ook voor de wijze waarop deze als het ware door 'het Maeyveld' gaan.