4e persbericht van dinsdag 31 januari 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 31-01-2006

Eindhoven: Politie lost brandstichting op

De politie heeft maandag vier Eindhovense jongens van (2x) 15, 16 en 18 jaar oud aangehouden. De vier jongens worden ervan verdacht dat zij op 31 december van het vorige jaar brand hebben gesticht in een school aan de Toledolaan. Bij de brand werden vier lokalen vernield door het vuur. De vier jongens konden na onderzoek aangehouden worden. Ze zijn voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Twee jongens verdacht van mishandeling

Dinsdag om 13.15 uur zijn in Woensel twee Eindhovenaren van 13 jaar oud aangehouden. Zij worden ervan verdacht dat zij afgelopen vrijdag op de Fransebaan een 13-jarige plaatsgenoot hebben mishandeld. Zij sloegen en duwden de jongen en een van hen trapte de jongen verschillende keren tegen het lichaam toen hij op de grond lag. De twee jongens zijn voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Overval op tankstation

Dinsdagavond rond 18.30 uur heeft een man met een buitenlands accent een overval gepleegd op een tankstation aan de Gagelstraat. De man bedreigde het personeel met een mes en eiste geld. De man ging er met enkele honderden euros vandoor. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en had een sjaal voor het gezicht.

Eindhoven: Fietsendief op heterdaad aangehouden

Op de Nieuwe Emmasingel is dinsdag om 16.45 uur een 47-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. De man was bezig het slot van een fiets open te breken.

Eindhoven: Meisje na huiselijk geweld aangehouden

Een 13-jarig Eindhovens meisje is dinsdag om 16.10 uur in haar ouderlijke woning in Woensel aangehouden. Zij had haar moeder geslagen en geschopt. Er zijn al langer problemen tussen moeder en dochter. Het meisje is de cel ingegaan.

Mierlo: Snelheidscontrole

Op de Industrieweg is dinsdag tussen 16.50 en 19.25 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 858 passanten reden er 78 te hard. De snelste reed 102 km/u. 50 is toegestaan.

Veldhoven: Fietser gewond bij verkeersongeval

Een 79-jarige Veldhovense fietser is dinsdag om 15.35 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Heemweg. De man wilde op de rotonde linksaf slaan en stak zijn hand uit. Een 16-jarige Veldhovense bromfietsers reed de fietser toch links voorbij en raakte daarbij het stuur van de fiets. De man kwam ten val en hij werd met een hoofdwond in het ziekenhuis opgenomen.