Gemeente Soest

Welkomstavond

Datum: 16/01/2006

Welkomstavond nieuwe inwoners

Op dinsdagavond 31 januari 2006 is de jaarlijkse welkomstavond van de gemeente Soest. Alle inwoners die vanaf medio oktober 2004 tot 1 december 2005 in Soest of Soesterberg zijn komen wonen, hebben hier een uitnodiging voor ontvangen. De avond vindt plaats in het gemeentehuis.

Informatiemarkt

Vanaf 19.30 uur zijn alle genodigden welkom. Onder het genot van een kop koffie kan de informatiemarkt in de publiekshal worden bezocht. Vervolgens stellen het college van B&W en de raadsleden zich voor in de raadzaal en vertellen zij wat er op dit moment in de gemeente Soest speelt. Ook worden nieuwe inwoners aangemoedigd vragen te stellen en hun mening te geven: Wat viel op toen ze in Soest en Soesterberg kwamen wonen? Zijn er zaken die beter geregeld kunnen worden?

Na de sessie in de raadzaal is er een borrel en kunnen mensen die nog niet op de informatiemarkt zijn geweest, hier een kijkje nemen. Op de markt staan vertegenwoordigers van ondermeer Publiekszaken, de brandweer, het Meldpunt Woonomgeving, de afdeling Sport en Welzijn en het Milieucentrum. Ook zijn er van ieder Wijkbeheerteam leden aanwezig. Daarnaast is de Balie Bouwzaken geopend.

De gemeente hoopt dat de avond weer net zo druk bezocht wordt als de vorige welkomstavond nieuwe bewoners. Het is een goede gelegenheid om plaatsgenoten te leren kennen.

De avond is rond 22.00 uur afgelopen.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer