Ingezonden persbericht

Sonja Vlaanderen naar Farma Careers

DUIVEN, 20060131 -- Sonja Vlaanderen (34) is als Communicatie Adviseur in dienst getreden bij Farma Careers in Arnhem. Vlaanderen werkte de afgelopen tien jaar als Communicatie deskundige voor bedrijven als AMC, Schwarz Pharma Benelux B.V., Grandis Biotech GmbH, Postkantoren B.V. Daarnaast is zij conceptmaker/copywriter voor Triple P.


De laatste jaren richtte Vlaanderen zich vooral op bedrijfscommunicatie. Binnen Farma Careers gaat Vlaanderen zich richten op verbreding van het dienstenportfolio. Zij blijft actief voor Triple P; een ICT bedrijf, dat er naar streeft de ICT omgevingen van haar klanten voortdurend te verbeteren.


Over Farma Careers

Farma Careers is een jong Werving- en Selectie bureau, dat zich richt op de commerciële gezondheidszorg, waaronder de farmaceutische bedrijven. De consultants van Farma Careers hebben niet alleen ervaring met Recruitment, maar hebben ook een reguliere (lijn)functie binnen de commerciële gezondheidszorg uitgeoefend. Daardoor begrijpen zij wat deze bedrijven bezighoudt. De kennis van en ervaring met het werken op verscheidene niveaus omvat ruim 24 jaar praktijkervaring welke de basis vormde van de oprichting van Farma Careers. Door de dagelijkse ervaringen uit de praktijk en door vragen die vanuit het bedrijfsleven gesteld worden, worden nieuwe ideeën opgedaan en kan Farma Careers de laatste ontwikkelingen vertalen in een goed dienstenpakket.