Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA organiseert themadag over kinderen en ouders

Is Haarlem een prettige stad voor gezinnen?

Is Haarlem een stad waar je als gezin goed kan wonen? Haarlemmers met kinderen van 0 tot 12 jaar, kunnen hierover op 4 februari van gedachten wisselen met wethouder Jeugd, Maarten Divendal, (kandidaat)gemeenteraadsleden en met elkaar. Gespreksleidster van dit debat met ouders over jong zijn in Haarlem is Roos Vermeij.

Deze middag is de eerste in een reeks themadagen die de PvdA Haarlem op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 organiseert. De komende weken volgen nog themadagen over werk, veiligheid en leefbaarheid. Tijdens de themadag ouders en kinderen komen verschillende onderwerpen aan bod. Veiligheid rondom scholen en speelplekken, voor- en naschoolse opvang, de brede school en de kantoorurenschool.

Wat vindt u als ouder belangrijk voor uw kinderen? Is het veilig genoeg, wat is goed, wat moet er veranderen en wat zou de gemeente daar aan kunnen doen? U wordt van harte uitgenodigd om mee te praten en uw wensen en ideeën te laten horen aan de PvdA. U bent zaterdag 4 februari vanaf 15:00 uur welkom in speeltuin Zaanenoord, Obistraat 97 in Haarlem. Neem gerust uw kinderen mee, er worden voor hen allerlei activiteiten georganiseerd.

*** EINDE PERSBERICHT ***



Ingezonden persbericht