tros

Hilversum, 31-01-2006
Afdeling Communicatie

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 4 februari
Radio 2 - 16.00 uur

'special' rowwen hÈze in tros muziekcafÉ

Zaterdag 4 februari ontvangt Daniël Dekker Rowwen Hèze in TROS MUZIEKCAFÉ. Dé vertegenwoordigers van het Limburgse lied zijn de speciale gast tussen 17.00 en 18.00 uur naar aanleiding van hun 20-jarig bestaan. In de uitzending geeft de band een voorproefje van de jubileumconcerten, die ze op 10 en 11 februari in de Heineken Music Hall geven.

Verder in TROS MUZIEKCAFÉ:

Soesja Citroen is sinds 1979 actief in de Nederlandse jazzscène. Ze heeft net haar derde, zelfgeschreven, cd uitgebracht. In de studio brengt Soesja een paar mooie ballads van deze laatste cd ten gehore.

Christon kwam twee weken geleden tot de vierde ronde van Idols en kan na zijn uitschakeling weer rustig zijn studie aan het Conservatorium van Rotterdam voortzetten. Zaterdag vertelt hij hier meer over en zingt hij in ieder geval zijn single 'She's everything to me'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/