Provincie Zuid-Holland

Nieuwe schakelkast Veilingroute

Zaterdagavond 4 februari gaat de provincie Zuid-Holland de schakelkast op de kruising Veilingroute-Zuidwestelijke randweg in het Westland vervangen. Die vervanging is noodzakelijk omdat de oorspronkelijke kast bij een aanrijding is vernield. Er is een tijdelijke kast geplaatst om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Die kast wordt nu vervangen door een definitieve. de werkzaamheden starten om 18.00 uur.

Op dat moment wordt het aantal rijstroken per richting teruggebracht waardoor de kruising overzichtelijker en dus veiliger wordt. Dan gaat de installatie uit. Evenals in december staan er voorwaarschuwingen (lichtkranten). Als de werkzaamheden volgens planning verlopen is aan het einde van de zondagochtend de installatie weer in bedrijf.

Op 11 december 2005 is de verkeersregelautomaat op de kruising N 211/ N 222 bij een aanrijding volledig vernield. Daags erna is er een tijdelijke kast geplaatst en gelijktijdig is er een nieuwe regelautomaat besteld. Deze automaat is nu gereed en gaat geplaatst worden.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22