Digitale Gemeente Houten

4 februari Dreadlock Pussy + Skip the Rush in Chipolata

vrijdag 20 januari 2006 - Bron: Chipolata

Na een korte maar heftige verbouwing opent Jongerencentrum Chipolata in het weekend van 3 en 4 februari haar deuren weer. Zaterdag 4 februari staat weer volledig in het teken van live muziek. Op zaterdag 4 februari zullen Dreadlock Pussy, Skip the Rush en Jablecna Stava het nieuwe geluidsysteem aan een serieuze test onderwerpen.

Dreadlock Pussy, voormalig nu-metal band, maar nu meer gericht op emo-rock, kondigde onlangs na 8 jaar hun afscheid aan. In mei zullen ze definitief het bijltje er bij neerleggen, maar niet voordat ze eerst nog hun kunsten aan het Houtense publiek hebben kunnen vertonen. Komt dat zien dus. Skip the Rush maakte het afgelopen jaar veel indruk met optredens in het voorprogramma van Racoon. In de Chipolata zullen ze ongetwijfeld ook de tent plat spelen. De Alkmaarse ska band Jablecna Stava zal het feestje in gang zetten. Om 20:00 is het publiek welkom en de kosten zullen 6 euro bedragen.

Chipolata, hefbrug 1, 030-6341757, www.chipolata.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).