Ingezonden persbericht

P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, De Troubadour Grand Café Musique, Grand Café Den Herdenbergher

PERSBERICHT WEEK 5

Uitgaan doe je (weer) in Hardenberg

DI-RECT ZATERDAG IN PODIUM HARDENBERG

Hardenberg-, Wil je komend weekend uitgaan in Hardenberg dan heb je de keus uit een aantal totaal verschillende items. Naast een (her-)kennismaking zaterdag met de leukste deejays in Muziekcafé De Troubadour staat de immens populaire Nederlandse band Di-rect die avond in Podium Partypalace en is er zaterdagavond weer een muzikaal en swingend hoogstandje in Grand Café Den Herdenbergher.

DI-RECT IN PODIUM PARTYPALACE
Di-rect wordt in 1999 in Den Haag opgericht door Dick Westland, vader van drummer Jamie, en de
Haagse muzikant Dennis van Hoorn. Zij brengen de vier jonge muzikanten (de leeftijd ligt dan tussen de 15 en 19 jaar) Jamie, Tim , Frans 'Spike' en Bas bij elkaar. Het klikt gelijk en Di-rect is geboren. De band neemt een demo op met vijf nummers, waaronder 'Just The Way I Do'. Di-rect is, ondanks het enorme succes, zeker niet blasé geworden. Het is daarna allemaal heel snel gegaan voor de band, maar gitarist Spike weet de boel prima te relativeren: 'We beseffen heel goed hoe speciaal het allemaal is. Er lopen zo veel goeie Haagse bandjes rond. Wij hadden toen net de mazzel van het juiste liedje op het juiste moment. Nu hebben we wat krediet opgebouwd in Nederland en kunnen we gewoon laten zien wie we zijn en dat doen we zaterdag in Hardenberg. Di-rect is: Tim Akkerman (zang, gitaar), Jamie Westland (drums), Frans 'Spike' van Zoest (gitaar) en Bas van Wageningen (bas). In het voorprogramma staat TWEAK. Tweak bestaat uit vier jonge gasten die niets liever doen dan de muziek maken die zijzelf gaaf vinden. Showstart 21.30 uur.

POP- EN ROCKPARTY IN PODIUM
De allerbeste Pop- en Rockhits komen in de nacht van zaterdag op zondag na het concert van Di-rect tot 03.00 uur in sneltreinvaart voorbij tijdens onze succesvolle POP & ROCKPARTY. De mooiste muziek en
de stoutste lichteffecten worden weer van stal gehaald. De Pop & Rockparty is inmiddels een héél populair feestje. En je weet het, na 03.00 uur gaan alle remmen los met de Podium Megamix van eigentijdse hits, goud van oud, Nederlandstalig, beetje R&B, beetje trance&house, beetje skihut en natuurlijk ook lekkere rock, afgewisseld met veel feel-good-music!

DEN HERDENBERGHER
'Swingcafé' is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) in Grand Café Den Herdenbergher met aanstaande zaterdag deejay Rolf Tempelman die de beste (dans-)hits uit de 70's, 80's en 90's draait tussen 22.00 en 02.30 uur. Een volle dansvloer, gezellige en lachende mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Dat zijn de ingrediënten van onze zaterdagse stapavond: SWINGCAFE waar we je muzikaal vermaken met de leukste 'gouwe ouwe'. Natuurlijk worden de actuele, populaire danshits niet overgeslagen en als je wilt gaan we zelfs terug naar de sixties. Feel good in Swingcafé Den Herdenbergher. Swing je mee? Alle informatie en recente boekingen zijn te vinden op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht