Gemeente Someren


dinsdag 7 februari 2006, om 20.00 uur op het gemeentehuis. Vaststelling van de besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 10 januari 2006 en behandelen stand van zaken actielijst. (Raads- en burgercommissieleden ontvangen hierbij een memo met aangepaste actielijsten.)
a. Informatie betreffende het definitieve spreidingsplan ambulancezorg provincie Noord-Brabant 2005 en de te ondernemen acties op het gebied van het ambulancevervoer. b. Terugkoppeling van uitkomsten van gesprekken over uitbreiding van de Peeljuweel.
(mondeling door wethouder M. Kusters)
c. Terugkoppeling van gemaakte afspraken met Sportvereniging Someren-Eind (SSE) over een voetbalplek voor de jeugd van Someren-Eind.
(mondeling door wethouder A. van der Velden-Coolen) d. Informatie over de inrichting van speelplekken. (mondeling door wethouder A. van der Velden-Coolen) 5 Vaststellen van de "Deelverordening Vormings-, Ontwikkelings- en Emancipatiewerk 2006".
6 Aangaan van een gemeenschappelijke regeling GGD Brabant-Zuidoost i.v.m. voorgenomen fusie tussen GGD Zuidoost-Brabant en GGD eindhoven. 7 Vaststellen van de nota "Alcohol en drugs in Someren -Veilig en verantwoord-" en kennis nemen van het conceptactieplan 2006-2007. 8 Kennis nemen van ontwikkelingen rondom de structuur en financiering van toerisme en recreatie in de regio (Regio VVV) en aangeven wat het standpunt van de raad hierover is.
9 Instemmen met het bouwplan voor de verbouw en uitbreiding van gemeenschapshuis De Bunt alsmede met het verhogen van het investeringskrediet met EUR 192.000,-.
10 Rondvraag.
Besluitenlijst commissie Welzijn d.d. 7 februari 2006.