Vno-ncw west

Uitnodiging persconferentie 7 februari, 14.00 - 15.00 uur

Bedrijfsleven geeft visie op beste oplossing voor verkeersproblemen Schiphol-Amsterdam-Almere

De organisaties van het bedrijfsleven in de Noordvleugel van de Randstad hebben een standpunt vastgesteld over de beste oplossing voor de verkeersproblemen in het gebied Schiphol-Amsterdam-Almere. Tijdens de persconferentie op 7 februari wordt dit standpunt toegelicht.

Rijkswaterstaat heeft een nota uitgebracht waarin verschillende oplossingen voor de verkeersproblemen worden gepresenteerd. Het kabinet overweegt voor de aanpak van deze problemen 4,5 miljard euro te reserveren en consulteert de komende weken een breed publiek. Voor de zomer wil het een besluit nemen.
De organisaties van het bedrijfsleven die opereren rond de as Almere -Schiphol hebben gezamenlijk een standpunt ingenomen. De visie kan rekenen op een groot draagvlak: 22 organisaties hebben zich erachter geschaard; werkgeversverenigingen, alsmede de grote werknemersorganisaties (voor de complete lijst van aangesloten organisaties, zie onderaan).

Landelijke en regionale pers zijn van harte welkom op:

Dinsdag 7 februari 14.00 - 15.00 uur
Rabobank Almere
Rabotoren (11e etage)
Landdrostdreef 100, 1314 SK Almere

De persconferentie wordt gegeven door Hans Vermeulen (VNO-NCW West), Hans Zwarts (Kamer van Koophandel Amsterdam), Casper Swaan (VNO-NCW Flevoland en Vereniging Bedrijfskring Almere), Ferry Houterman (MKB Randstad-Noord) en Bert Mooren (VNO-NCW West).

Vriendelijk verzoek u per mail aan te melden voor de persconferentie, vóór maandag 6 februari. Graag uw naam (namen) en medium vermelden. Aanmelden bij Henny Esser (VNO-NCW West) Esser@vno-ncwwest.nl