MINFIN en MINVWS Uitnodiging aan de Pers

Ministerie fin

http://www.minfin.nl

Uitnodiging aan de Pers

Op dinsdag 7 februari presenteren de Rijksoverheid en de vier grote steden (A'dam, R'dam, Utrecht en Den Haag) het plan om de daklozenopvang en daklozenzorg in deze vier gemeenten te verbeteren.
Uw redactie is van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen. Dat zal gebeuren van 18.00 tot 19.30 uur bij het Dienstencentrum/Dagopvang van het Leger des Heils in Den Haag, St. Barbaraweg 4 (In de Binckhorst). Minister Zalm van Financiën, staatssecretaris Ross - Van Dorp van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de wethouders Belliot van Amsterdam, Van den Anker van Rotterdam, Klijnsma van Den Haag en Spekman van Utrecht zullen op deze lokatie aanwezig zijn om het plan toe te lichten.
Na afloop is er gelegenheid voor interviews.

Journalisten die geïnteresseerd zijn in achtergrondinformatie over de daklozenproblematiek kunnen contact opnemen met de afdeling voorlichting van een van de vier grote steden.
Journalisten krijgen toegang op vertoon van een geldige perskaart.

Met vriendelijke groet,

Ministerie van VWS, persvoorlichting Karin Donk, 070 - 3406989 of 06 - 15035069 Ministerie van Financiën, Maryse Ducheine 06 - 51613190