Ingezonden persbericht


Rotterdam, 6 februari 2006


- PERSBERICHT -

Theatergroep ISH bij MoveYourAss

De populaire theatergroep vertelt over hun toekomstplannen

De populaire Amsterdamse theatergroep ISH is in de studio van MoveYourAss Radio. De groep is net twee weken terug uit Senegal en vertelt over hun ervaringen en toekomstplannen. Verder in de uitzending een interview met de Australische muzikale ontdekking Ben Lee. Eline belt in DJ2DJ weer met een buitenlands radiostation en August 75 komen live in de studio spelen. MoveYourAss Radio is dinsdag 7 februari van 22:00 uur tot 01:00 uur te beluisteren op Radio 3.

De danstheatergroep ISH is eerder met Eline van MoveYourAss in Senegal geweest voor een uniek danstheaterproject. Hier gaven ze dansles en workshops aan Nederlandse probleemjongeren en lokale Senegalese jongeren. ISH staat bekend om hun excentrieke Streetdance, Beatbox/Rap, Breakdance, Martial arts en Theaterexpressie.

De Australische zanger Ben Lee is ontdekt door zijn single "Catch My Disease" en is in zijn thuisland waanzinnig populair. Vorige week was zijn single Megahit op 3FM. Graag komt hij kennis maken met Nederland. In maart bezoekt hij Canada en Amerika.

Eline maakt in DJ2DJ een praatje met een DJ ergens in de wereld. Ze wisselen plaatjes uit en laat ze horen. Deze keer belt ze met de DJ van Radio P3 uit het meest besproken land van het moment: Denemarken.

De ene week oefenen ze in een beschimmelde oefenruimte en de andere week spelen ze weer op Lowlands. De Haarlemse mannen van August 75 komen voort uit de

band "The Dollybirds". Bekend van de nummers 'Wanna be a girl' en

'tup te dup'. In onze studio spelen ze muziek van hun nieuwe cd "Let it go".

MoveYourAss Radio is dinsdag 7 februari van 22:00 uur tot 01:00 uur te beluisteren op 3FM. MoveYourAss is een programma van LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM enwww.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT