Rik Felderhof te gast bij MAX & Catherine op 7 februari

Omroep max

PERSBERICHT

Rik Felderhof te gast bij MAX & Catherine op 7 februari.

Morgen (7 februari) is Rik Felderhof te gast bij MAX & Catherine. Dit belooft een uniek gesprek te worden, want Felderhof weigert normaliter iedere uitnodiging voor een praatprogramma. 'Sommige mensen zijn leuk in het geven van antwoorden, ik ben gespecialiseerd in het stellen van vragen, zegt hij. Catherine loopt met hem door verleden, heden en toekomst, en probeert erachter te komen waarom hij een loner is, hoe zijn band is met zijn ex-vrouw en zijn kinderen, waarom hij zelf nooit in interviews verschijnt en hij praat openlijk over zijn band met wijlen Prins Bernhard
Rik Felderhof (1948) werkte al in 1972 bij het radioprogramma Plein Publiek, eerst als verslaggever en vanaf 1975 als presentator. Vanaf 1992 richtte zich fulltime op zijn televisieprogramma's De stoel, Felderhof ontmoet en Villa Felderhof waarvoor hij in 1998 de TeleVizier-Ring ontving. In april 2003 ontving Rik Felderhof uit handen van burgemeester Job Cohen de koninklijke onderscheiding 'Officier in de Orde van Oranje Nassau'. Hij heeft een dochter en een zoon.
Over Max & Catherine
Het programma MAX & Catherine is in korte tijd een begrip geworden. Niet eerder haalde Nederland 1 zulke hoge kijkcijfers op dit tijdstip, met uitschieters naar 840.000 kijkers bij live uitzending en 200.000 kijkers bij de herhaling.

MAX & Catherine is er iedere dag van 17.35 -18.25 uur (vrijdag compilatie van de week) op Nederland 1 bij MAX.

Voor een persfoto van Catherine Keyl kunt u contact opnemen met: MAX
Friedel Keur

035 6259050
pers@omroepmax.nl