Gemeente Oss


7/2/2006 - Enquete afdeling BOR Twee weken geleden heeft de afdeling Beheer Openbare Ruimte (BOR) van de gemeente Oss een enquête verstuurd naar een deel van de inwoners van de gemeente. In deze enquête kunnen inwoners hun ervaringen, meningen en opmerkingen kwijt over de openbare voorzieningen binnen de gemeente Oss. Zo kunnen ze het beheer op dit terrein beïnvloeden. De gemeente Oss voert het onderzoek uit met Onderzoeksbureau IVA Beleidsonderzoek en Advies.

Inmiddels ontvingen wij al veel ingevulde enquêtes, waaronder mogelijk die van u. Hartelijk dank hiervoor. Heeft u nog geen gelegenheid gehad de enquête in te vullen, dan kunt u dit alsnog doen en deze kosteloos aan ons terugsturen tot en met maandag 13 februari. Uw gegevens behandelen wij strikt vertrouwelijk. Uw mening wordt zeer gewaardeerd.

Heeft u uw enquête niet meer bij de hand en wilt u toch nog meedoen aan het onderzoek? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer Maarten Peters van de gemeente Oss, 629 250.