AutoRai

Sportline uitvoeringen voor Mazda2 en Mazda3

(2/7/2006)
Vanaf midden februari staan ze bij de Mazda-dealers: de Mazda2 Sportline en de Mazda3 Sportline. Twee speciale uitvoeringen van de twee Mazda-modellen die na de Mazda6 het beste worden verkocht. Om dit te vieren zijn beide modellen nu voorzien van aantrekkelijke opties waarvoor de klant geen cent extra hoeft te betalen. Mazda2 Sportline

De speciale Mazda2 Sportline uitvoering biedt de klant bijzonder veel meer waarvoor niet extra hoeft te worden betaald:
* 15â lichtmetalen velgen

* Gratis metallic lak

* Super Lock

* âSportlineâ grille

* 'Sportline' interieur / bekleding

* Lederen stuurwiel met aluminium accenten

Het totale voordeel op de Mazda2 Sportline bedraagt op deze manier ⬠1964,-.

Mazda3 Sportline

De Mazda3 kent twee Sportline uitvoeringen, waarbij de meeruitrusting afhankelijk is van de standaarduitvoering.

Mazda3 Touring

De Mazda3 Touring wordt als Sportline zonder meerprijs voorzien van lichtmetalen velgen en een achterspoiler in carrosseriekleur. Op de Sport wordt een dakspoiler gemonteerd en bij de Sedan wordt de bekende kofferklepspoiler geleverd. De velgen groeien een maat naar 16 inch. Ook de breedte van de banden neemt toe naar 205. Voor het Sportline pakket, ter waarde van ⬠2.200, geldt géén meerprijs voor de klant.

Mazda3 Executive en Mazda3 Active

De Executive en Active modellen worden als Sportline standaard voorzien van lederen bekleding op de stoelen, de achterbank en de deurpanelen. De zwart lederen bekleding is voorzien van rood stiksel. Dit extra luxe interieur met een consumentenwaarde van ⬠2.200 wordt ook zonder meerprijs aangeboden.

BedrijfsautoRAI.nl